Πόλο γυναικών: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για 13η φορά στην ιστορία του

Πόλο γυναικών: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για 13η φορά στην ιστορία του

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-9 της Γλυφάδας και με 3-0 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-9 της Γλυφάδας και με 3-0 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν μία ακόμη εντυπωσιακή σεζόν φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και της Ευρωλίγκας χωρίς να σημειώσουν ήττα. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το treble για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Η ομάδα του Πειραιά πήρε και το Ευρωπαϊκό σούπερ Καπ επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της εκτός συνόρων.

Ο Ολυμπιακός, που άλλαξε προπονητή μέσα στη σεζόν μετά την αποχώρηση του Χάρη Παυλίδη για την Εθνική Κίνας, κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Αυτός είναι ο 9ος διαδοχικός τίτλος για την ομάδα του Πειραιά.

Στον τρίτο τελικό με αντίπαλο τη Γλυφάδα, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς πήρε τα ηνία από το ξεκίνημα και προηγήθηκε με 7-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η διαφορά έφτασε τα έξι τέρματα (10-4) με τον Σέρβο προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεότερες αθλήτριές του.

Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και κατέκτησε τον τίτλο με μεγάλη άνεση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 14-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 5-5, 1-0

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 4, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 1, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Τορνάρου.

Γλυφάδα (Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρ. Νίνου 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή