ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαδημητρίου

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε θέση εκτελεστικού διευθυντή στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την 1η Ιουλίου 2021. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς ήταν διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Σημειώνεται ότι μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη και την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, οπαδοί της Ένωσης επισκέφθηκαν τα γραφεία και είχαν ζητήσει παραιτήσεις στελεχών. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι στα γραφεία της ΠΑΕ από το πρωί και έχει επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα το αργότερα μέχρι τη Δευτέρα και αναμένεται να πιάσει επίσημα δουλειά. Τότε θα ξεκαθαρίσουν και πολλά πράγματα όσον αφορά το ρόστερ της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή