Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Μαρσέλο

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Μαρσέλο

Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνιζόταν στη Ρεάλ από το 2006

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μαρσέλο αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 16 χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είπε μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τη νίκη επί της Λίβερπουλ ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Μαδρίτης. «Ήταν το τελευταίο μου ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης» είπε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

«Δεν είμαι στεναχωρημένος. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος αφού αφήνω την ομάδα. Είμαι ευγνώμων. Είναι το τέλος ενός πολύ όμορφου κύκλου» συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος.

Ο Μαρσέλο αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της παρέλασης της ομάδας στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Βραζιλιάνος ήταν δακρυσμένος αλλά σημείωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να είναι στεναχωρημένος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αποχωρώ έχοντας κερδίσει ένα ακόμη Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αποχωρεί από τη Ρεάλ μετά από 16 χρόνια. Πήρε μεταγραφή από τη Φλουμινένσε αντικαθιστώντας τον σπουδαίο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Μαρσέλο φεύγει από τη Ρεάλ έχοντας κατακτήσει 25 τρόπαια, περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου. Με το ισπανικό σούπερ Καπ, τον Ιανουάριο, ισοφάρισε τον Πάκο Χέντο, που ήταν και ο μέχρι πρότινος ρέκορντμαν του συλλόγου με 23 τρόπαια.

Με τη φανέλα της Ρεάλ έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, τρία ευρωπαϊκά σούπερ Καπ, πέντε σούπερ Καπ Ισπανίας, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT