Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στους «16» του Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στους «16» του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-5, 3-6, 6-2, 6-4 από τον Χόλγκερ Ρούνε και αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-5, 3-6, 6-2, 6-4 από τον Χόλγκερ Ρούνε και αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Ο Τσιτσιπάς, που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, σέρβιρε με άσχημα ποσοστά δίνοντας την ευκαιρία στον 19χρονο Δανό να κάνει μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του. Ο Ρούνε θα αντιμετωπίσει στην οκτάδα τον Κάσπερ Ρουντ. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-1 στο τέταρτο γκέιμ αλλά ο αντίπαλός του απάντησε αμέσως. Ο Τσιτσιπάς είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 8ο γκέιμ αλλά ο Ρούνε κράτησε με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν μαζί μέχρι την τελική ευθεία του σετ. Ο Δανός βρήκε μπρέικ και προηγήθηκε με 6-5 για να σερβίρει στη συνέχεια επιτυχημένα για την κατάκτηση του σετ.

Ο 19χρονος μπήκε με φόρα στο δεύτερο σετ και απείλησε νωρίς τον Τσιτσιπά με τριπλό μπρέικ πόιντ στο τρίτο γκέιμ. Ο κορυφαίος Έλληνας κράτησε το σερβίς του και στη συνέχεια βρήκε μπρέικ για το 5-3 και κατέκτησε το δεύτερο σετ στο σερβίς του.

Με καλό σέρβις γκέιμ στην αρχή του τρίτου σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν για 2-2. Ο Ρούνε πήρε τρία γκέιμ στη σειρά (ένα μπρέικ) για το 5-2. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μείωσε την απόσταση με καλό σερβίς αλλά ο Δανός έκλεισε το σετ με άνεση.

Ο Ρούνε βρήκε κοντά στο μπρέικ στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ. Ο Δανός «έσπασε» το σερβίς του κορυφαίου Έλληνα τενίστα και κράτησε στη συνέχεια για το 4-2. Ο 19χρονος Δανός βρήκε νέο μπρέικ αλλά ο Τσιτσιπάς το πήρε πίσω (ο Ρούνε σέρβιρε για τη νίκη) και μείωσε σε 5-4 κρατώντας το σερβίς του στη συνέχεια. Ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να «σπάσει» ξανά το σερβίς του αντιπάλου του αλλά ο Ρούνε αντιμετώπισε με επιτυχία τα τρία μπρέικ πόιντ του Έλληνα τενίστα και πήρε τη νίκη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή