Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχαιρέτησε ο Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχαιρέτησε ο Μπέιλ

Με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τους Ισπανούς το 2013. Με τη Ρεάλ κατέκτησε πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, τρία σούπερ Καπ Ισπανίας και τρία ευρωπαϊκά σούπερ Καπ.

Στα χρόνια του στη Μαδρίτη ο Μπέιλ είχε 258 εμφανίσεις, πέτυχε 106 γκολ και έδωσε 67 ασίστ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε πέντε φορές στο πρωτάθλημα σημειώνοντας ένα γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε δύο φορές και επτά λεπτά συνολικά.

«Ήρθα στην ομάδα πριν από εννέα χρόνια ως νεαρός άνδρας που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του. Να φορέσει τη φανέλα με το λευκό χρώμα και το σήμα της Ρεάλ στο στήθος, να παίξει στο “Μπερναμπέου”, να κερδίσει τίτλους και να είναι μέλος της ομάδας που κατακτά το ευρωπαϊκό.

Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και πολλά περισσότερα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν τιμή μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μπέιλ στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Ο Ουαλός πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT