Ιταλία – Αργεντινή 0-3: Κούπα για την ομάδα του Μέσι

Ιταλία – Αργεντινή 0-3: Κούπα για την ομάδα του Μέσι

Η Αργεντινή επιβλήθηκε με 3-0 της Ιταλίας και κατέκτησε το «Finalissima» που έγινε στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αργεντινή επιβλήθηκε με 3-0 της Ιταλίας και κατέκτησε το «Finalissima» που έγινε στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. 

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου που είναι ένα είδος σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς για τον Τζόρτζιο Κιελίνι με την Εθνική Ιταλίας.

Η Αργεντινή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική διάθεση και έδειχνε να πατάει καλύτερα. Στο 12’ ο Ζορζίνιο έκανε την κούρσα, πάσαρε στον Ρασπαντόρι αλλά το σουτ του Μαρτίνες. Στο 19ο λεπτό ο Ρομέρο έκανε σωτήρια προβολή σε γύρισμα του Μπερναρντέσκι.

Στο 28’ ο Ντοναρούμα μπλόκαρε σουτ του Μέσι. Λίγες στιγμές αργότερα η Αργεντινή άνοιξε το σκορ. Οι Ιταλοί έχασαν τη μπάλα, ο Μέσι μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Λαουτάρο που πέτυχε το γκολ.

Η Αργεντινή διπλασίασε τα τέρματά της στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λαουτάρο έβγαλε ωραία κάθετη και ο Ντι Μαρία νίκησε τον Ντοναρούμα.

Στο 56ο λεπτό ο Μπονούτσι γύρισε δυνατά προς τον Ντοναρούμα με τον Ιταλό τερματοφύλακα να διώχνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο κίπερ της Παρί έκανε σπουδαία επέμβαση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία.

Στο 64΄η Αργεντινή έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λο Σέλσο να αστοχεί εκτός εστίας. Το επόμενο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Αργεντινή που έχασε ευκαιρίες με τον Ντοναρούμα να δείχνει την ποιότητά του.

Στο 81’ η Αργεντινή έχασε νέα ευκαιρία με τον Λο Σέλσο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντιμπάλα σημείωσε το τρίτο γκολ της «αλμπισελέστε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή