Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ»

Σαλάχ: «Θα αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι θα αντάλλαζε τα ατομικά του βραβεία για να ξαναπαίξει το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι θα αντάλλαζε τα ατομικά του βραβεία για να ξαναπαίξει το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 1-0 στον αγώνα που έγινε στο Παρίσι. Οι «Reds» έχασαν σωρεία ευκαιριών με τον τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά να είναι ανίκητος. Ο Βέλγος αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανέφερε σε ανάρτησή του στο instagram ότι θα αντάλλαζε τα ατομικά του βραβεία της φετινή σεζόν για μία επανάληψη του φετινού τελικού. Ο Αιγύπτιος ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τον Σον της Τότεναμ και πρώτος σε ασίστ. Ακόμη, αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος από τους δημοσιογράφους.

«Το να σε αναγνωρίζουν οι οπαδοί και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ωστόσο, θα μπορούσα ν’ ανταλλάξω αυτά τα βραβεία για να ξαναπαίξω στον τελικό με τη Ρεάλ, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο πολύ θέλαμε όλοι να επιστρέψουμε στο Λίβερπουλ με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να ευχαριστήσω τους οπαδούς όσο θα ήθελα για την υποστήριξή τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη αγωνιστική περίοδος και ένα κομμάτι μέσα μου εύχεται να μπορούσαμε αύριο κιόλας να ξεκινούσαμε πάλι από την αρχή» ανέφερε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

View this post on Instagram

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή