Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός πάγκων μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πάμπλο Λάσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός πάγκων μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πάμπλο Λάσο

Χωρίς τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο Πάμπλο Λάσο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο 54χρονος προπονητής πέρασε το βράδυ της Κυριακής στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Μαδρίτης και του έγινε καθετηριασμός στην καρδιά. Όπως αναφέρει η Marca, ο Πάμπλο Λάσο δε θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν στα καθήκοντά του στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Τσους Ματέο, άμεσος συνεργάτης του στη «βασίλισσα», θα καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σειράς των πλέι οφ απέναντι στη Μπασκόνια (η Ρεάλ προηγείται με 2-0) αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Πάμπλο Λάσο αισθάνθηκε δυσφορία από το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον δεύτερο ημιτελικό του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο 54χρονος προπονητής αποφάσισε μόνος του να μεταβεί στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής.

Αυτό αποδείχτηκε σωτήριο, αφού το έμφραγμα που υπέστη αντιμετωπίστηκε άμεσα. Ο Ισπανός προπονητής είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά θα χρειαστεί ένα διάστημα επιτήρησης, με διαρκείς εξετάσεις, αλλά και αυστηρής δίαιτας και χρήσης αντιπηκτικών, προκειμένου να επανέλθει ο οργανισμός του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή