Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια

Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες των αγώνων μπαράζ που θα κρίνουν ποια ομάδα θα αγωνίζεται στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου την επόμενη σεζόν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες των αγώνων μπαράζ που θα κρίνουν ποια ομάδα θα αγωνίζεται στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου την επόμενη σεζόν. 

Η Λαμία, που τερμάτισε προτελευταία στα πλέι άουτ, και η Βέροια θα αγωνιστούν με «έπαθλο» μία θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 1. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, το πρώτο μεταξύ τους ματς θα γίνει στην πόλη της Ημαθίας το Σάββατο 11 Ιουνίου. 

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Στους αγώνες μπαράζ θα είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ενώ θα υπάρχει και VAR. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Super League, η οποία αφορά στις ομάδες που κατέλαβαν την 13η θέση στη βαθμολογία της Super League (Λαμία) και τη 2η θέση στη βαθμολογία της Super league 2 (Βέροια).

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης 1ης & 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ είναι τα εξής:  

1η αγωνιστική
Σάββατο 11/06/2022, 20:00
Δημοτικό Βέροιας: Βέροια-Λαμία

2η αγωνιστική
Σάββατο 18/06/2022, 20:00
ΔΑΚ Λαμίας: Λαμία-Βέροια

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή