Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους τερματοφύλακες της σεζόν Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους τερματοφύλακες της σεζόν Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι στην κορυφαία πεντάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι στην κορυφαία πεντάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς έκαναν πολύ καλή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Βλαχοδήμος έφτασε με τη Μπενφίκα μέχρι τα προημιτελικά όπου η ομάδα από την Πορτογαλία αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι τρίτος στην σχετική λίστα με 38 αποκρούσεις. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης της Σέριφ Τίρασπολ με 29 αποκρούσεις. Η ομάδα της Μολδαβίας έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη σεζόν όταν νίκησε τη Ρεάλ στην Ισπανία.

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης με 61 αποκρούσεις, 9 εκ των οποίων στον τελικό της διοργάνωσης. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χερόνιμο Ρούλι της Ατλέτικο Μαδρίτης με 41 επεμβάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή