Γερμανία – Αγγλία 1-1: Πήρε βαθμό με πέναλτι του Κέιν

Γερμανία – Αγγλία 1-1: Πήρε βαθμό με πέναλτι του Κέιν

Η Γερμανία προηγήθηκε στο 50ο λεπτό, έχασε ευκαιρίες αλλά η Αγγλία πήρε βαθμό (1-1) με πέναλτι του Κέιν λίγο πριν το τέλος του ματς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γερμανία προηγήθηκε στο 50ο λεπτό, έχασε ευκαιρίες αλλά η Αγγλία πήρε βαθμό (1-1) με πέναλτι του Κέιν λίγο πριν το τέλος του ματς.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη στον τέταρτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League.

Η Γερμανία μπήκε στο ματς πιο απειλητική με τον Ρούντιγκερ και τον Μουσιάλα. Στο 23’ ο Χόφμαν σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τα «πάντσερ» πίεζαν ψηλά με αποτέλεσμα η Αγγλία να μη μπορεί να βρει χώρους. Στο 37ο λεπτό ο Χάβερτς πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βγαίνει κόρνερ.

Στο 45’ ο Μουσιάλα σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Πίκφορντ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σάκα έπιασε το σουτ από διαγώνια θέση με τον Νόιερ να διώχνει σε κόρνερ.

Οι Άγγλοι είχαν ακόμη μία ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 50ο λεπτό η Γερμανία άνοιξε το σκορ. Ο Χόφμαν εκμεταλλεύθηκε το κενό στην άμυνα της Αγγλίας, σούταρε και νίκησε τον Πίκφορντ. Στο 53’ ο Μάουντ απείλησε αλλά ο Νόιερ ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 70ο λεπτό ο Πίκφορντ έδειξε τρομερά αντανακλαστικά σε σουτ του Μίλερ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαγκουάιρ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Νόιερ απέκρουσε. Ο Βέρνερ έχασε νέα ευκαιρία για τη Γερμανία στο 75ο λεπτό.

Στο 77’ ο Κέιν έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία πάσα του Γκρίλις αλλά ο Νόιερ ήταν σε ετοιμότητα. Στο 86’ οι Άγγλοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κέιν να ευστοχεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή