Τέλος στο σίριαλ, «πράσινος» ο Χουάνκαρ

Τέλος στο σίριαλ, «πράσινος» ο Χουάνκαρ

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024 έκλεισε ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού ενόψει της νέας περιόδου, σε μια θέση όπου δεν υπήρχαν εύκολες λύσεις.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024 έκλεισε ένα σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού ενόψει της νέας περιόδου, σε μια θέση όπου δεν υπήρχαν εύκολες λύσεις. Οι «πράσινοι» διατηρούν στο ρόστερ τους την πρώτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα κινηθούν στην αγορά για έναν και όχι δύο αριστερούς μπακ, αναζητώντας πλέον μία εναλλακτική λύση. Οι δύο πλευρές έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και γεφύρωσαν σχετικά γρήγορα τη διαφορά στο οικονομικό, την ώρα που η υπόθεση εξελισσόταν σε σίριαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έκανε μια γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του 32χρονου Ισπανού αμυντικού, εξασφαλίζοντάς του περίπου 450.000 ευρώ (από 280.000) ετησίως, συν μπόνους. Το νέο συμβόλαιο θα είναι διετούς διάρκειας και θα υπογραφεί πολύ σύντομα, μόλις ολοκληρωθούν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Ο Χουάνκαρ είχε ζητήσει αρχικά 650.000 ευρώ ετησίως και υποχώρησε σημαντικά στις αξιώσεις του, γιατί επιθυμούσε κι αυτός να παραμείνει.

• Σήμερα πιθανώς θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με το πρώτο στάδιο να γίνεται στην Ελλάδα (Πορταριά) και το δεύτερο σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Οι «πράσινοι» παίζουν στον 3ο προκριματικό του Conference League λόγω Κυπέλλου (4/8 και 11/8 οι αγώνες), κάτι που ανέτρεψε το αρχικό πλάνο, το οποίο προέβλεπε να γίνει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας στην Ολλανδία, διότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στις νέες ημερομηνίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή