Εθνική ομάδα: Ώρα να «θερίσει» τους καρπούς της

Εθνική ομάδα: Ώρα να «θερίσει» τους καρπούς της

Η εθνική ομάδα… έσπειρε με τις δύο νίκες στο Μπέλφαστ και στην Πρίστινα και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσει. Τρίτη αντίπαλος σε αυτή τη σειρά των αγώνων του Nations League η Κύπρος (21.45)

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα… έσπειρε με τις δύο νίκες στο Μπέλφαστ και στην Πρίστινα και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσει. Μπροστά στους φιλάθλους της που βρίσκονται πολύ κοντά στο να γεμίσουν το «Πανθεσσαλικό», η Ελλάδα καλείται να αποδείξει στον κόσμο, αλλά κυρίως στον εαυτό της ότι όσα πέτυχε πριν από μερικές μέρες δεν ήταν αποτέλεσμα τύχης, αλλά σκληρής δουλειάς που μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα εποχή.

Τρίτη αντίπαλος σε αυτή τη σειρά των αγώνων του Nations League η Κύπρος (21.45), που ναι μεν δεν φοβίζει με βάση και την εικόνα της στο ξεκίνημα, αλλά είναι πάντα ικανή να κάνει τη ζημιά και να βάλει και πάλι την Εθνική μας στην εσωστρέφεια, από την οποία δείχνει ότι ξεφεύγει.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προανήγγειλε χθες κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος. Αυτό που έχει άλλωστε σημασία για τον Ουρουγουανό είναι η νίκη, ακόμα και με το αγαπημένο του πλέον 1-0, καθώς όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε η στρατηγική θα είναι η ίδια, ενώ πρόσθεσε: «Για 90 λεπτά δεν υπάρχει αδελφική σχέση. Υπάρχει μόνο η νίκη και αυτή θα πάμε να πετύχουμε».

Από την άλλη, ο Παντελής Χατζηδιάκος τόνισε ότι δεν τον προβληματίζει το απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς αυτή είναι η δουλειά του, ενώ πρόσθεσε πως όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι με το γεγονός ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Οσον αφορά τις αλλαγές που έχει φέρει ο Πογιέτ, ο διεθνής στόπερ ήταν ξεκάθαρος: «Προσπαθεί να μας δώσει το winning mentality. Αυτό έχει αλλάξει περισσότερο. Παίζουμε για να βάλουμε γκολ και όχι να κρατήσουμε την μπάλα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή