Κάρι: «Θα είμαι εντάξει στον τέταρτο τελικό»

Κάρι: «Θα είμαι εντάξει στον τέταρτο τελικό»

Καθησυχαστικός για το πρόβλημα τραυματισμού του εμφανίστηκε ο Στεφ Κάρι μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τους Γουόριορς

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθησυχαστικός για το πρόβλημα τραυματισμού του εμφανίστηκε ο Στεφ Κάρι μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τους Γουόριορς.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Στιβ Κερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου. Ο Χόρφορντ «κλείδωσε» το πόδι του Κάρι σε μία διεκδίκηση του μπάλας τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, με τον γκαρντ των Γουόριορς να αποχωρεί από την αναμέτρηση.

«Θα είμαι εντάξει. Όλα θα είναι καλά. Νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο χτύπημα με αυτό από τον Μάρκους Σμαρτ στην Regular Season, απλά δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν θα χάσω κάποιο παιχνίδι», ξεκαθάρισε ο Στεφ Κάρι.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς ήταν ο πρώτος σκόρερ στην ήττα με 116-100 στη Βοστώνη στον τρίτο τελικό. Ο Στεφ Κάρι σημείωσε 31 πόντους αλλά έμοιαζε απελπιστικά μόνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή