Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 1-6, 6-3, 6-3 της Ρεμπέκα Μαρίνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 1-6, 6-3, 6-3 της Ρεμπέκα Μαρίνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η 26χρονη Ελληνίδα μπήκε νωθρά στο ματς και σέρβιρε με κακά ποσοστά δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να πάρει το πρώτο σετ. Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου τέσσερις ώρες στο 30-30 του 9ου γκέιμ στο δεύτερο σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια που επικράτησε με 2-0 σετ της Γιούρικο Λίλι Μιγιαζάκι.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σέρβιρε με άσχημα ποσοστά στο πρώτο σετ του αγώνα. Η Μαρίνο προηγήθηκε με μπρέικ για 3-0. Η Σάκκαρη δέχτηκε και δεύτερο μπρέικ και η Καναδή έφτασε στο 6-1 και την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της στο σερβίς στο δεύτερο σετ. Η 26χρονη τενίστρια εκμεταλλεύθηκε το πρώτο μπρέικ πόιντ που είχε στη διάθεσή της για το 4-2. Η Σάκκαρη κράτησε στη συνέχεια για το 5-2.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σέρβιρε (5-3) για να πάρει το σετ αλλά ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχής. Οι δύο αθλήτριες βγήκαν στο κορτ μετά από 90 αλλά την ώρα που ξεκίνησαν το ζέσταμά τους, η βροχή ξεκίνησε ξανά.

Ο αγώνες ξεκίνησε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες διακοπής. Η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε χάσει τον ρυθμό της και σέρβιρε επιτυχημένα για το 6-3 και το 1-1 στα σετ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια συνέχισε να είναι επιθετική και προηγήθηκε με μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ αλλά η Μαρίνο απάντησε αμέσως. Η Σάκκαρη πήρε το πλεονέκτημα και έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της αντιπάλου της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή