Μαρία Σάκκαρη: Εκτός τετράδας στο τουρνουά του Νότιγχαμ

Μαρία Σάκκαρη: Εκτός τετράδας στο τουρνουά του Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 4-6, 6-4, 3-6 από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 4-6, 6-4, 3-6 από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν είχε καλή απόδοση, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλό της να πάρει μία μεγάλη νίκη. Η Βραζιλιάνα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Τερέζα Μαρτίντσοβα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απώλεσε το σερβίς της για το 4-2 στο πρώτο σετ. Η 26χρονη αντίπαλός της αντιμετώπισε με επιτυχία το μπρέικ πόιντ στο αμέσως επόμενο γκέιμ. Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να βρει μπρέικ για το 5-4 αλλά η Μάια το πήρε πίσω αμέσως για το 6-4 και το 1-0 στα σετ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Μάια κράτησε δύσκολα το σερβίς της ενώ ανταπεξήλθε και σε νέα ευκαιρία της Σάκκαρη στο πέμπτο γκέιμ.

Η Σάκκαρη έκανε το πολυπόθητο μπρέικ και προηγήθηκε με 5-3 και στη σειρά έκλεισε το σετ με το σερβίς της.

Στο τρίτο σετ η Βραζιλιάνα είχε τρεις φορές να κάνει μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ αλλά η Σάκκαρη κράτησε με δυσκολία. Η Μάια «έσπασε» το σερβίς της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας για το 5-3 με τη Σάκκαρη να χάνει πολλές ευκαιρίες να πάρει το γκείμ.

Η περσινή ημιφιναλίστ του Ρολάν Γκαρός ήταν φανερά εκνευρισμένη.  Η Σάκκαρη έχασε τρεις φορές την ευκαιρία να πάρει πίσω το μπρέικ και η Μάια έκλεισε τον αγώνα στο δεύτερο ματς πόιντ που είχε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή