Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο»

Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο»

Ο Νικ Κύργιος αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νικ Κύργιος αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ελληνοαυστραλός αντιμετώπισε το Νο.6 της Παγκόσμιας κατάταξης για τη φάση των «16» του τουρνουά του Χάλε. Ο Κύργιος πήρε την πρόκριση για την οκτάδα κάνοντας την ανατροπή. 

Ο Νικ Κύργιος χαρακτήρισε τον Στέφανο Τσιτσιπά ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο πλανήτη. Εξέφρασε μάλιστα τη σιγουριά ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα κατακτήσει πολλά Grand Slams στο μέλλον.

«Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα έχει μεγάλα αποτελέσματα και θα κερδίσει πολλά Grand Slams στο μέλλον. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω σ’ αυτό το επίπεδο στα τουρνουά που συμμετέχω. Είναι μια απόδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν αγωνίζομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω, θέλω να πετύχω κι άλλες μεγάλες νίκες στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου», σημείωσε ο Κύργιος στους δημοσιογράφους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή