ΑΕΚ: Νέος team manager ο Δημήτρης Ναλιτζής

ΑΕΚ: Νέος team manager ο Δημήτρης Ναλιτζής

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Ναλιτζή για τη θέση του team manager

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Ναλιτζή για τη θέση του team manager.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Ένωση για δύο χρόνια από το 2002 μέχρι και το 2004. Πραγματοποίησε 63 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 17 γκολ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ναλιτζή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του team manager.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ, από άλλο πόστο πλέον. Από την πλευρά μου θα δώσω κι εγώ τα πάντα, προκειμένου με την προσπάθεια όλων η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Δημήτρης Ναλιτζής γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1976, στον Πειραιά. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Νίκη Ρέντη και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία του Πανιωνίου. Ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ, η Ουντινέζε, η Περούτζια και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το 2002 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για την επόμενη διετία. Πραγματοποίησε συνολικά 63 εμφανίσεις με τα κιτρινόμαυρα σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 17 τέρματα.

Στην καριέρα του κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας, με τον Πανιώνιο (1998) και τον ΠΑΟΚ (2001), όπως επίσης ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας με τη Σπόρτινγκ (2002). Επίσης, υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και έξι φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Το 2010 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και το 2016 ανέλαβε τη θέση του team manager στον Πανιώνιο, στην οποία παρέμεινε για μια τετραετία.

Δημήτρη, καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή