Άρης: Την Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση

Άρης: Την Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση

Οι παίκτες του Άρη θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν το πρωί της Παρασκευής

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες του Άρη θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν το πρωί της Παρασκευής.

Οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Γκόμελ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League στις 21 και 28 Ιουλίου. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Άρης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου.

Η ενημέρωση του Άρη:

Επιστροφή στο γήπεδο και ώρα για δουλειά… Μετά από 30 μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αύριο, Παρασκευή (17/06), έχουν το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση της προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (θα είναι κλειστή), ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνεχίζουν -κατά γκρουπ- τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τόσο αύριο όσο το Σάββατο και την Κυριακή οι προπονήσεις θα είναι πρωινές, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα (20/06) οι προπονήσεις θα γίνονται πρωί και απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Στους διεθνείς Αμπουμπακάρ Καμαρά, Γιακούμπ Μπραμπέτς και Λουίς Πάλμα έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 28 του μήνα η ομάδα μας θα μεταβεί στο Söchau της Αυστρίας, όπου μέχρι τις 8 Ιουλίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Μια καινούργια σεζόν, λοιπόν, ξεκινάει για τον ΑΡΗ γεμάτη νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή