Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική πόλο γυναικών

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική πόλο γυναικών

Άνετη νίκη για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επιβλήθηκε με 28-1 της Ταϊλάνδης στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα. Η «γαλανόλευκη» αντιμετώπισε μία ομάδα που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Πουάντονγκ σημείωσε το πρώτο ιστορικό γκολ της Ταϊλάνδης σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο αγώνας δε χωρά σε κριτική αφού η Ελλάδα πήρε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα. Η Αλεξία Καμμένου χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή της. Για την Ελλάδα σκόραραν όλες οι παίκτριες πλην των δύο τερματοφυλάκων.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει για τη δεύτερη αγωνιστική την Ισπανία. Πρόκειται για αγώνα πρόκληση απέναντι στην ασημένια Ολυμπιονίκη του Τόκιο που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑΪΛΑΝΔΗ 28-1

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Ειρ. Νίνου 2, Πάτρα 1, Ελ. Πλευρίτου 3, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου 3, Σιούτη 1, Ξενάκη 5, Σωτηρέλη.

Ταϊλάνδη (Ρουστάμοβα): Μουκσούγκ, Κουαντογκταναρέ, Ροτσαναρούτ, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουένγκοπονγκσακούλ, Πουανγκτόνγκ 1, Κουνπραθούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι. Τουρόν, Γ. Τουρόν, Ροντβαταναντισακούλ, Αρσαϊούθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή