Ιτούδης: «Είμαστε εδώ για να γράψουμε ιστορία»

Ιτούδης: «Είμαστε εδώ για να γράψουμε ιστορία»

Ο Έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Σκότι Γουίλμπεκιν

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος για την πρόκληση της Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας προπονητής παρουσιάστηκε από την τουρκική ομάδα. Ο Ιτούδης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την Φενέρμπαχτσε. 

«Είναι μεγάλη η τιμή και η τύχη για μένα, αλλά ταυτόχρονα και η ευθύνη που αναλαμβάνω. Θα κάνουμε το καλύτερο και ξέρω καλά τι θέλω να φτιάξουμε. Θα το κάνουμε σαν οικογένεια. Γνωρίζω ποιες είναι οι απαιτήσεις και τι θυσίες έχει κάνει ο σύλλογος», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για την πρόκληση της Φενέρμπαχτσε. 

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του είναι κοντά σε συμφωνία με τον Σκότι Γουίλμπεκιν. «Είμαστε σε συζητήσεις για τον Γουίλμπεκιν. Όταν υπάρχουν επαφές με άλλη ομάδα, το θέμα είναι λεπτό και το χειρίζεται η διοίκηση. Είμαι αισιόδοξος πως με τις θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει ο πρόεδρος θα έχουμε μια αίσια έκβαση στην υπόθεση», υπογράμμισε ο Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τοποθετήθηκε και τις υποθέσεις του Γιαν Βέσελι και του Νάντο ντε Κολό. «Μίλησα με τον Γιαν, ξέρω πως η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει, αλλά είναι η απόφαση του ίδιου και της οικογένειάς του να αποχωρήσει και ο σύλλογος τού είναι ευγνώμων για όσα πρόσφερε. Μίλησα και με τον Νάντο, μοιραστήκαμε πολλές στιγμές για πέντε χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Μαζί με τη διοίκηση συζητάμε προς ποια κατεύθυνση θα πάμε. Το κάνει πιο εύκολο ότι έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια», σχολίασε ο Έλληνας προπονητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή