Μπαρτζώκας: «Εύχομαι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν»

Μπαρτζώκας: «Εύχομαι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν»

Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για ακόμη τρία χρόνια. Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τους προέδρους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη τρεις σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, μα πάνω από όλα εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα να βγάζει υγεία και να είναι περήφανος ο κόσμος της για αυτήν», τόνισε ο Έλληνας προπονητής. 

«Με τους προέδρους, ουσιαστικά δεν συμφωνήσαμε για ένα νέο συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ώστε ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ως τώρα και συνεχίζουν να μου δείχνουν και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να συνεχίσω να τους δικαιώνω», κατέληξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT