Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρωτιά για την Εθνική πόλο γυναικών και πρόκριση στα προημιτελικά

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρωτιά για την Εθνική πόλο γυναικών και πρόκριση στα προημιτελικά

Η Ελλάδα ήθελε διαφορά 11 τερμάτων απέναντι στη Γαλλία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επιβλήθηκε με 15-4 της Γαλλίας και τερμάτισε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελλάδα ήθελε διαφορά 11 τερμάτων για να πάρει την πρωτιά από την Ισπανία.

Η «γαλανόλευκη» προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Ελλάδα θα περιμένει την αντίπαλό της από χιαστί αναμέτρηση.

Το θετικό για την Ελλάδα είναι ότι απέφυγε στα προημιτελικά τις ΗΠΑ, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η Εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα. Η Ελλάδα διεύρυνε το προβάδισμά της και πήρε την πολυπόθητη διαφορά με γκολ της Ειρήνης Νίνου 11 δεύτερα πριν το τέλος.

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 4-15

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 1-4

ΓΑΛΛΙΑ (Εμιλιέν Μπιγκό): Βιντάλ, Μιλό 1, Φιτέ, Μπουλουκμπασί 2, Ζιλιέ, Μπενλεκμπί, Νταλίν 1, Μπατού, Βερνό, Μπαϊα, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντολέ, Κολάς.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή