Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε τον τίτλο στη Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε τον τίτλο στη Μαγιόρκα

Αυτός είναι ο ένατος τίτλος καριέρας για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-4, 3-6, 7-6(2) του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Μαγιόρκα. Αυτός είναι ο ένατος τίτλος στην καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά και ο πρώτος στο γρασίδι.

Σημειώνεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε κατακτήσει φέτος το Masters του Μόντε Κάρλο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Λονδίνο για το τουρνουά του Wimbledon.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ στον πρώτο γύρο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με δύο μπρέικ στο πρώτο σετ για το 4-0. Σε εκείνο το σημείο ο Μπαουτίστα Αγκούτ αντέδρασε και κατέκτησε τρία γκέιμ στη σειρά (ένα μπρέικ) μειώνοντας σε 4-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε το σετ στο σερβίς του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-1 του δεύτερου σετ. Ο Αγκούτ αντέδρασε και κάνοντας δύο μπρέικ πήρε το σετ με 6-3 και ισοφάρισε τον τελικό.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ του τρίτου σετ και τη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 4-1. Στο 5-3 ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για τη νίκη αλλά ο Ισπανός βρήκε μπρέικ και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5 και το τρίτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 2-0 με μίνι μπρέικ και στη συνέχεια έκλεισε τον τελικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή