Νις: Ανακοινώθηκε ο Φαβρ, προς Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Νις: Ανακοινώθηκε ο Φαβρ, προς Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Ο Ελβετός προπονητής ήταν στον πάγκο της Νις για δύο χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2018.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λουσιέν Φαβρ ανακοινώθηκε από τη Νις αντί του Κριστόφ Γκαλτιέ, που είναι σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ελβετός προπονητής ήταν στον πάγκο της Νις για δύο χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2018, οδηγώντας την στην τρίτη θέση τη σεζόν 2016-2017. 

Την επόμενη χρονιά η Νις τερμάτισε στην όγδοη θέση. «Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν διαχειρίζεται πλέον την πρώτη ομάδα της Νις. Αυτή τη Δευτέρα, η επανέναρξη της ομάδας γίνεται από τον Λουσιάν Φαβρ, την επιστροφή του οποίου ο σύλλογος με υπερηφάνεια ανακοινώνει», ανέφερε η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας. 

«Είμαι απόλυτα χαρούμενος που ο Λουσιάν Φαβρ έρχεται μαζί μας. Είναι ένας έμπειρος προπονητής, ο οποίος γνώρισε επιτυχίες στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και εδώ στη Νίκαια», δήλωσε ο Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης του συλλόγου και του ομίλου Ineos.

«Παντού έχει προκαλέσει σεβασμό και θαυμασμό. Ο τρόπος που αναπτύσσει τις ομάδες του μας ευχαριστεί και ανταποκρίνεται απόλυτα στο όραμα που έχουμε στην Ineos για το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε για την Νις», πρόσθεσε ο Άγγλος επιχειρηματίας. 

Όσον αφορά τον Κριστόφ Γκαλτιέ, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Παρί για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή