ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νις: Ανακοινώθηκε ο Φαβρ, προς Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Ο Ελβετός προπονητής ήταν στον πάγκο της Νις για δύο χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2018.

Νις: Ανακοινώθηκε ο Φαβρ, προς Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Ο Λουσιέν Φαβρ ανακοινώθηκε από τη Νις αντί του Κριστόφ Γκαλτιέ, που είναι σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ελβετός προπονητής ήταν στον πάγκο της Νις για δύο χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2018, οδηγώντας την στην τρίτη θέση τη σεζόν 2016-2017. 

Την επόμενη χρονιά η Νις τερμάτισε στην όγδοη θέση. «Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν διαχειρίζεται πλέον την πρώτη ομάδα της Νις. Αυτή τη Δευτέρα, η επανέναρξη της ομάδας γίνεται από τον Λουσιάν Φαβρ, την επιστροφή του οποίου ο σύλλογος με υπερηφάνεια ανακοινώνει», ανέφερε η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας. 

«Είμαι απόλυτα χαρούμενος που ο Λουσιάν Φαβρ έρχεται μαζί μας. Είναι ένας έμπειρος προπονητής, ο οποίος γνώρισε επιτυχίες στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και εδώ στη Νίκαια», δήλωσε ο Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης του συλλόγου και του ομίλου Ineos.

«Παντού έχει προκαλέσει σεβασμό και θαυμασμό. Ο τρόπος που αναπτύσσει τις ομάδες του μας ευχαριστεί και ανταποκρίνεται απόλυτα στο όραμα που έχουμε στην Ineos για το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε για την Νις», πρόσθεσε ο Άγγλος επιχειρηματίας. 

Όσον αφορά τον Κριστόφ Γκαλτιέ, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Παρί για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.