Μαρία Σάκκαρη: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της στο Wimbledon

Μαρία Σάκκαρη: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της στο Wimbledon

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί την Τρίτη απέναντι στην Ζόι Χάιβς

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Ζόι Χάιβς για τον πρώτο γύρο του Wimbledon. H βροχή που έπεσε στο Λονδίνο, κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων του κυρίως ταμπλό, έφερε τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του βρετανικού major.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Τρίτη. Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Ζόι Χάιβς θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Court 3. 

Εκτός από τον αγώνα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, αναβλήθηκαν επίσης για τον ίδιο λόγο και οι αναμετρήσεις Πένιστον-Λαακσόνεν, Τζόνσον-Ντιμιτρόφ, Κόστγιουκ-Σουόν, Ντάνιελ-Μπάες, Σάβιλ-Τόμοβα, Βικμάγερ-Ζου, Ντοντέν-Οσταπένκο, Ζανγκ-Ντόι και Γκοφέν-Άλμποτ.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη θα αγωνιστεί και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει το Αλεξάντερ Ρίτσαρντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή