Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-1, 6-4 της Ζόι Χάιβς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-1, 6-4 της Ζόι Χάιβς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε πολύ καλά ποσοστά στο σερβίς στο πρώτο σετ αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στο δεύτερο.

Η Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο σετ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κράτησε με άνεση το σερβίς της, έκανε τρία μπρέικ και έκανε το 1-0 σε μόλις 25 λεπτά.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με μπρέικ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Η αντίπαλός της το πήρε πίσω αμέσως για το 2-1 και στη συνέχεια πήρε ιατρικό τάιμ αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Σάκκαρη να «σπάει» το σερβίς της αντιπάλου της στην έκτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Η κορυφαία Ελληνίδα απώλεσε ματς πόιντ με την Χάιβς να κρατάει για το 5-3. 

Η Σάκκαρη σέρβιρε για την πρόκριση αλλά η αντίπαλός της βρήκε μπρέικ και έμεινε στον αγώνα. Η 26χρονη Ελληνίδα έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της αντιπάλου της.  

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο είτε την Ντάρια Σάβιλ είτε την Βικτόρια Τόμοβα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή