Σερένα Γουίλιαμς: «Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Σερένα Γουίλιαμς: «Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Η Σερένα Γουίλιαμς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Wimbledon

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σερένα Γουίλιαμς, μετά την ήττα της στον πρώτο γύρο του Wimbledon, μίλησε για το μέλλον της στο τένις. Η 40χρονη, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων επέστρεψε στο βρετανικό major μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας.

Η Γουίλιαμς ηττήθηκε με 7-5, 1-6, 7-6(7) από την Γαλλίδα, Αρμονί Ταν μετά από τρεις ώρες αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα, η Αμερικανίδα ομολόγησε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για τόσο μεγάλο σε διάρκεια αγώνα ενώ δεν έδωσε σαφή απάντηση για το μέλλον της. 

«Είναι μία ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Αλήθεια, δεν ξέρω», σημείωσε η Σερένα Γουίλιαμς όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο βρετανικό major. 

«Σωματικά, δεν τα πήγα πολύ άσχημα. Είναι αλήθεια ότι τους δύο τελευταίους πόντους, υπέφερα», ομολόγησε η θρυλική Αμερικανίδα. «Κινούμαι καλά και επιστρέφω πολλές μπάλες. Αλλά δεν έκανα προπόνηση για ματς τριών ωρών κι εκεί, νομίζω έκανα λάθος. Στα βασικά σημεία του αγώνα, πρέπει πάντα να είσαι ψυχικά έτοιμος να τα κερδίσεις. Τα πήγα πολύ καλά ίσως σε ένα ή δύο από αυτά, αλλά σαφώς δεν ήταν αρκετό», είπε για το παιχνίδι η Σερένα Γουίλιαμς.

«Νομίζω ότι έπαιξα αρκετά καλά σε μερικά από τα βασικά σημεία του ματς. Όχι σε όλα, αλλά σε μερικά, ναι. Υπάρχουν μερικά σημεία, στα οποία σίγουρα θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Πρέπει να πω στον εαυτό μου, ότι εάν είχα παίξει παιχνίδια, δεν θα είχα χάσει κάποιους από αυτούς τους πόντους ή δεν θα είχα χάσει το ματς», σχολίασε η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων για την απόδοσή της στον αγώνα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή