Μπαρτσελόνα: Νέα πρόταση για Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα: Νέα πρόταση για Λεβαντόφσκι

Η ισπανική ομάδα αύξησε την προσφορά της

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει καταθέσει η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η ισπανική ομάδα προσφέρει 40 εκατομμύρια και επιπλέον πέντε εκατομμύρια ευρώ, ως μπόνους, για τον Πολωνό επιθετικό.

Η πρώτη πρόταση ήταν λίγο πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ και απορρίφθηκε από τους Βαυαρούς. Η γερμανική ομάδα αξιώνει για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λεβαντόφσκι έχει δηλώσει πολλάκις κατά το παρελθόν ότι ο κύκλος του στην Μπάγερν Μονάχου έχει κλείσει. Το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού με τους πρωταθλητές Γερμανίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στους Βαυαρούς από το 2014. Με τη φανέλα της Μπάγερν έχει αγωνιστεί 375 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει σημειώσει 344 γκολ και έχει μοιράσει 72 ασίστ. Ως μέλος της Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων οκτώ πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή