Ολυμπιακός: Ηττήθηκε από την Αρμίνια Μπίλεφελντ σε φιλικό αγώνα

Ολυμπιακός: Ηττήθηκε από την Αρμίνια Μπίλεφελντ σε φιλικό αγώνα

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους το Σάββατο.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους πρωταθλητές κατά τη διάρκειας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους. Η γερμανική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Κλος στο 8ο λεπτό και Ρζατκόβσκι στο 23′. Ο Τικίνιο στο 35′ μείωσε για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Χακ, δύο λεπτά πριν το τέλος, διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ο Έλληνας τερματοφύλακας της Αρμίνια, Στέφανος Καπίνο.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους το Σάββατο με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Α. Παπαδόπουλος (78’ Ρέαμπτσιουκ), Κούτρης (40’ λ.τρ. Μπαγκαλιάνης), Κούντε (63’ Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78’ Μασούρας), Βαλμπουενά (63’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (63’ Ζίνκερνάγκελ), Τικίνιο (63’ Χασάν).

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (Ούλι Φόρτε): Kαπίνο, Ντε Μεντίνα (63’ Νίμαν), Χούζινγκ, Αντράντε, Σίντλερ (63’ Κόνσμπρουχ), Πριέτλ, Ρζατκόφσκι (63’ Ινς), Μπέλο (58’ Γκεμπάουερ), Οκουγκάβα (63’ Κρούγκερ), Κλος (63’ Χακ), Σέρα (63’ Ράμος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή