Απόστολος Βέλλιος: Ανακοινώθηκε από την Τσβόλε

Απόστολος Βέλλιος: Ανακοινώθηκε από την Τσβόλε

Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος που ανακοινώθηκε από την Τσβόλε. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη. 

Η Ολλανδία είναι η έβδομη διαφορετική χώρα στην οποία θα παίξει ο Βέλλιος, καθώς αγωνίστηκε σε Αγγλία (Εβερτον, Μπλάκπουλ, Φόρεστ), Βέλγιο (Λιρς, Μπέβερεν), Δανία (Βεστσάελαντ), Ιταλία (Άσκολι) και Ρουμανία (Κλιντσένι). 

«Αναζητούσαμε έναν έμπειρο επιθετικό. Ο Βέλλιος έχει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, όντας διεθνής με την Εθνική Ελλάδος. Είναι διψασμένος για μία νέα περιπέτεια. Κανονικά ένας παίκτης του δικού του διαμετρήματος δεν είναι προσιτός οικονομικά για εμάς αλλά ο Βέλλιος ξεκαθάρισε ότι το κύριο μέλημά του δεν είναι το οικονομικά αλλά η προσέγγιση του παιχνιδιού», σημείωσε ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας.

«Ο σύλλογος έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει πολύ με την άποψή μου για το παιχνίδι. Έχω δει πολλούς αγώνες της ομάδας από την περσινή σεζόν, αλλά και από προηγούμενα χρόνια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η ομάδα θέλει πάντα να επιτίθεται όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα αλλά ανυπομονώ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο 30χρονος Έλληνας επιθετικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή