Κώστας Σταφυλίδης: Συνεχίζει στην Μπόχουμ

Κώστας Σταφυλίδης: Συνεχίζει στην Μπόχουμ

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Σταφυλίδης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπόχουμ. Ο Έλληνας αμυντικός θα συνεχίσει στη γερμανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2023. 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Μπόχουμ με τη μορφή δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ το 2021. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 26 αγώνες.

«Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με την προσαρμογή του και την ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια όσο και στο κέντρο. Ο “Stafy” νιώθει σαν στο σπίτι του στην Μπόχουμ και με την εμπειρία του, το θετικό του πνεύμα και τη νοοτροπία του, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ξανά τον στόχο της παραμονής», ανέφερε ο Σεμπάστιαν Σιντσίλορτς, γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας. 

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, το νούμερο 16 επέστρεψε. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Η Μπόχουμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, η ατμόσφαιρα στο “Vonovia Ruhrstadion” είναι εκπληκτική. Μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πολλές συναισθηματικές στιγμές και πάλι αυτή τη σεζόν, ώστε στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία», είπε με τη σειρά του ο Κώστας Σταφυλίδης.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή