Με δύο πρόσωπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμααρ

Με δύο πρόσωπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμααρ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά, προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 της Αλκμααρ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε αδυναμίες και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2), στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά, προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 της Αλκμααρ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε αδυναμίες και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2), στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε τις δοκιμές και αυτές ήταν που στο 2ο ημίχρονο αποσυντόνισαν την ομάδα.

Ο διπρόσωπος «δικέφαλος του Βορρά», όπως και στο προηγούμενο φιλικό με τη Χρόνιγκεν, ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, με τους Ζίβκοβιτς (5΄) και Μιχάι (13΄) να έχουν απόλυτο ποσοστό ευστοχίας στις τελικές. Οι Ολλανδοί μείωσαν στο 27΄ με τον Βαγγέλη Παυλίδη να κλέβει την μπάλα και με σουτ να νικάει τον Κοτάρσκι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς είχαν καλές αντιδράσεις κυρίως στην άμυνα, όπου δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Η Αλκμααρ, με την οποία αγωνίστηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ισοφάρισε στο 72΄ με τον Γκρίθιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το παιχνίδι απουσίασαν ο Τσόλακ, καθώς ο Κροάτης μετά τη συμφωνία με τη Ρέιντζερς αναχώρησε χθες το πρωί προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνους στα πλευρά.

ΠΑΟΚ (1ο ημίχρονο): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Μιχάι, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρες, Τσαούσης, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στο 2ο ημίχρονο: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ινγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Σοάρες, Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή