Eνίσχυση με Μπολομπόι για τον Ολυμπιακό

Eνίσχυση με Μπολομπόι για τον Ολυμπιακό

Μία από τις βασικές επιλογές για τη θέση του σέντερ είναι από χθες η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις βασικές επιλογές για τη θέση του σέντερ είναι από χθες η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον 28χρονο πολιτογραφημένο Ρώσο πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τζοέλ Μπολομπόι (2,06 μ.), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και μαζί με τον «κλεισμένο» Αλεκ Πίτερς και τον Μουσταφά Φαλ, θα ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν, καλύπτοντας τα κενά των Χασάν Μάρτιν και Γιώργου Πρίντεζη.

Ο γεννημένος στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας από Κονγκολέζο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, αγωνιζόταν στους Μοσχοβίτες την τελευταία τετραετία, με τους οποίους κατέκτησε την Ευρωλίγκα (2019), δύο τίτλους στην VTB League και ισάριθμα πρωταθλήματα Ρωσίας. Με ανοιχτές ακόμη τις υποθέσεις των Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοφ που «φλερτάρουν» με το ΝΒΑ, στα μεταγραφικά σχέδια των Πειραιωτών βρίσκονται οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθης.

Εν τω μεταξύ, ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για μία ακόμα σεζόν, ενώ στην Κύπρο φαίνεται πως θα κάνει «ποδαρικό» η νέα μπασκετική χρονιά (1-2.10), καθώς ο ΕΣΑΚΕ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Σούπερ Καπ με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Προμηθέα και Λάρισας ή Κολοσσού, στο «Τάσος Παπαδόπουλος» της Λευκωσίας.

• Την απόκτηση του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ Μάρκους Ντένμον ανακοίνωσε το Περιστέρι.

• Στον Αρη επέστρεψε ύστερα από τρία χρόνια ο Βασίλης Τολιόπουλος, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή