Παγκόσμιο ρεκόρ από την Κορακάκη

Παγκόσμιο ρεκόρ από την Κορακάκη

«Η Αννα είναι σταθερή και το παγκόσμιο ρεκόρ ήταν κάτι που το περιμέναμε». Με αυτά τα λόγια ο Τάσος Κορακάκης, προπονητής και πατέρας του «χρυσού» κοριτσιού της σκοποβολής, μίλησε στην «Κ» για τη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς μας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ν. Κορέας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Αννα είναι σταθερή και το παγκόσμιο ρεκόρ ήταν κάτι που το περιμέναμε». Με αυτά τα λόγια ο Τάσος Κορακάκης, προπονητής και πατέρας του «χρυσού» κοριτσιού της σκοποβολής, μίλησε στην «Κ» για τη μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς μας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ν. Κορέας, όπου με 588/600 έγραψε και πάλι το όνομά της στα παγκόσμια ρεκόρ του αεροβόλου πιστολιού 10 μ. Σήμερα αγωνίζεται στον τελικό και αργότερα μαζί με τον αδελφό της Διονύση θα ρίξουν στο μεικτό.

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι η Αννα συνήλθε από την τραυματική εμπειρία που βίωσε από την παρενοχλητική συμπεριφορά του στόκερ. Αυτό είχε συμβεί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Τώρα είναι σταθερή και κάνει σπουδαίες επιδόσεις, και στις προπονήσεις και σε αγώνες. Πέτυχε το παγκόσμιο στους Μεσογειακούς, στην Αλγερία, αλλά εκεί η παγκόσμια ομοσπονδία δεν το αναγνωρίζει διότι αυτό θα έπρεπε να επιτευχθεί σε μεγάλο διεθνή αγώνα», υπογράμμισε ο κ. Κορακάκης.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Κορέας στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ.

Το Παγκόσμιο κύπελλο της Ν. Κορέας είναι η τελευταία διοργάνωση πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, όπου θα δοθούν οι πρώτες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. «Για εμάς η συμμετοχή στο Παγκόσμιο κύπελλο είναι μια καλή προετοιμασία ενόψει του Σεπτεμβρίου, όπου θα διεκδικήσουμε ένα από τα δύο εισιτήρια συμμετοχής σε Ολυμπιακούς. Τα επόμενα τέσσερα θα προκύψουν από το Παγκόσμιο του Οκτωβρίου», τόνισε ο προπονητής. Σήμερα η Αννα Κορακάκη θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό του αεροβόλου 10 μ., ενώ αργότερα θα αγωνιστεί με τον αδελφό της στο μεικτό. Η συμμετοχή της στη διοργάνωση της Κορέας θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα σπορ πιστολιού 25 μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή