Μπάσκετ: «Πράσινος» ο Γκριγκόνις

Μπάσκετ: «Πράσινος» ο Γκριγκόνις

Ερχεται στον ΠΑΟ ο Λιθουανός, αλλά και ο Γουόλτερς – Προς Φενέρ ο Καλάθης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλή μεταγραφική βόμβα πυροδοτεί η απόφαση του Νικ Καλάθη να αποδεχθεί την πρόταση της Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη, δίνοντας στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να μοιράσει τα 4,5 εκατ. ευρώ που προόριζε για το τριετές συμβόλαιό του σε περισσότερους παίκτες από το πάνω ράφι της μεταγραφικής αγοράς.

Μόλις πέρασε άκαρπη η προθεσμία που είχαν δώσει στον ομογενή γκαρντ να απαντήσει, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ για τον Μάριο Γκριγκόνις, ο οποίος προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ είναι πολύ κοντά και στον Νέιτς Γουόλτερς, που έκανε πέρυσι εξαιρετική χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι Γκριγκόνις και Γουόλτερς ήταν συμπαίκτες στη Ζαλγκίρις Κάουνας την περίοδο 2018-19 και συνεργάστηκαν με επιτυχία.

Η περίπτωση του Λιθουανού γκαρντ θεωρείται κλεισμένη, καθώς ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ για το buy out του, παρότι θα μπορούσε να τον αποκτήσει χωρίς κόστος διά της πλαγίας οδού λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στις ρωσικές ομάδες. Δεν ήθελε όμως να διαταράξει τις σχέσεις του με τον μοσχοβίτικο σύλλογο και προτίμησε να πληρώσει τη σχετική ρήτρα.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μέικον, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια στην Ούνικς Καζάν.

Σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε και ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας και επισήμως τη συμφωνία του με τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ Αλεκ Πίτερς που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια. Ηταν η 3η μεταγραφή του πρωταθλητή, μετά τους Μπολομπόι και Κάνααν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή