Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Για τον Άγγλο σούπερ σταρ θα μιλήσουν ο Γκάρι Νέβιλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η σύζυγός του Βικτόρια

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος, πρώην ποδοσφαιριστής, παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια.

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα επικεντρώνεται τόσο στην ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και την προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου για τον Άγγλο σούπερ σταρ θα μιλήσουν ο Γκάρι Νέβιλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η σύζυγός του Βικτόρια.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι συνεργάζομαι με το Netflix σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα μου. Η σειρά θα περιλαμβάνει αδημοσίευτο αρχείο, ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί, καθώς και συνεντεύξεις από ανθρώπους που ήταν μέρος του ταξιδιού μου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Στίβεν Φίσερς, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και executive producer μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ και Emmy παραγωγό Τζον Μπάτσεκ», ανέφερε ο Μπέκαμ σε ανάρτησή του στο instagram.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνίστηκε πάνω από δέκα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και έξι πρωταθλήματα.

Μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2003 και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2013. Είναι από τους πιο διάσημους αθλητές όλων των εποχών με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή