Τέλος από ΠΑΟ ο Παπαπέτρου, έρχεται ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Τέλος από ΠΑΟ ο Παπαπέτρου, έρχεται ο Ντέρικ Γουίλιαμς

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια παρτίδα σκάκι με πολλή τακτική και αιφνιδιαστικές κινήσεις έχει εξελιχθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού!

Μετά την απόφαση να ξηλωθεί η ομάδα της περασμένης περιόδου, παίκτες πάνε κι έρχονται, με τις αποχωρήσεις να είναι το ίδιο ηχηρές με τις αφίξεις. Επειτα από τους Νέντοβιτς, Σαντ Ρος, Μέικον, Oυάιτ και Κασελάκη που έχουν ήδη αποχωρήσει, την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, κάνοντας την τελευταία ημέρα της προσθεσμίας χρήση του buy out, πληρώνοντας ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ!

Ηταν μια εξέλιξη που προέκυψε μετά την ισχυρή επιθυμία του αρχηγού να ξεφύγει από το τοξικό περιβάλλον του ελληνικού μπάσκετ και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, με τους «πράσινους» να αποδέχονται χωρίς εντάσεις την επιθυμία του και να οδηγούνται σε ένα βελούδινο διαζύγιο, όπως φαίνεται και από την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση: «Ιωάννη, σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν».

Χάνουν, βέβαια, έναν βασικό πυλώνα τους, και μάλιστα Ελληνα, αλλά εξοικονομούν ταυτόχρονα 1,3 εκατ. ευρώ (το συμβόλαιο και τη ρήτρα του) που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν 2-3 ποιοτικούς παίκτες για τις θέσεις 3-4. Ο Χεζόνια είναι πάντα στο στόχαστρο, ενώ γίνονται κινήσεις για την επιστροφή του Γιώργου Καλαϊτζάκη, αλλά και του Ντίνου Μήτογλου, εάν υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις στο θέμα της τιμωρίας του!

Ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Παπαπέτρου, ο οποίος είναι καθ’ οδόν για το Βελιγράδι και την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός έκανε μια σημαντική προσθήκη στη θέση «4», με τη συμφωνία με τον πολύπειρο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο ύψους 2,03 μ. 31χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, Νο2 στο ντραφτ του 2011 και με σημαντική παρουσία σε ΝΒΑ – Ευρωλίγκα, είχε επιτυχημένη συνεργασία με τον Ράντονιτς στην Μπάγερν και προορίζεται για βασική λύση στη θέση «4». Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Νέιτ Γουόλτερς, ενώ έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο και το συμβόλαιο του Αντριου Αντριους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή