Πάουλο Ντιμπάλα: Ανακοινώθηκε από τη Ρόμα

Πάουλο Ντιμπάλα: Ανακοινώθηκε από τη Ρόμα

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της Ρόμα είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα με την ομάδα της Ρώμης να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. 

Ο Ντιμπάλα θα λαμβάνει ετήσιο μισθό 4,5 εκατομμύρια ευρώ και 1,5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον ως μπόνους. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ορίστηκε στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Οι μέρες που πέρασαν μέχρι να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο με γέμισαν με συναισθήματα. Η ταχύτητα και η αποφασιστικότητα της Ρόμα απέδειξαν πόσο πολύ ήθελε να με αποκτήσει κι αυτό έκανε τη διαφορά. Έρχομαι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να έχει γερά θεμέλια για το μέλλον. Το να συνεργάζομαι με έναν προπονητή όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι για εμένα προνόμιο. Ως αντίπαλος πάντα μου άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί της Ρόμα και ανυπομονώ να τους αντικρίσω φορώντας αυτή τη φανέλα», επεσήμανε ο Ντιμπάλα στις πρώτες του δηλώσεις. 

Ο Ντιμπάλα αγωνίστηκε τα τελευταία επτά χρόνια με τη φανέλα της Γιουβέντους. Με την ομάδα του Τορίνου, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει μέχρι σήμερα 288 συμμετοχές και έχει πετύχει 114 γκολ έχοντας και 48 ασίστ.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων πέντε πρωταθλήματα. Συμμετείχε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή