Μπούργος: «Με νοοτροπία νικητή και στα δύο παιχνίδια»

Μπούργος: «Με νοοτροπία νικητή και στα δύο παιχνίδια»

Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για τους αγώνες με την Γκόμελ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος για δύο τελικούς είναι ο Άρης όπως σημείωσε ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη τύπου του πρώτου αγώνα κόντρα στην Γκόμελ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίσει τους Λευκορώσους για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

«Είμαστε καλά, έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις και θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Το επίπεδο προετοιμασίας μας γι’ αυτό τον πρώτο τελικό είναι πολύ καλό. Είναι μία ομάδα πρωταθλήτρια που έχει παίξει ήδη 15 παιχνίδια κι αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για την Γκόμελ. Εμείς θα βγούμε με νοοτροπία νικητή και στα δύο παιχνίδια», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Ο Μπούργος ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι και οι δύο αγώνες θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι οι ομάδες της Λευκορωσίας έχουν τιμωρηθεί από την UEFA μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς», σχολίασε σχετικά ο προπονητής του Άρη. Ο Μπούργος τόνισε σχετικά με την προοπτική η Γκόμελ να παίξει κλειστά στην άμυνα. «Δεν με προβληματίζει, με απασχολεί», υπογράμμισε.

«Δεν το σκεφτόμαστε, ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας», είπε ο Χερμάν Μπούργος για την ανατροπή της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ στα περσινά πλέι οφ, νίκης που της έδωσε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη αποκάλυψε ακόμη ότι έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή