Μαρτίνς: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Μαρτίνς: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Τι είπε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μακάμπι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κατοχή της μπάλας που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Χάιφα στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου εν όψει του επαναληπτικού για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στον πρώτο αγώνα του Ισραήλ και η πρόκριση είναι ανοιχτή.

«Κατά τη γνώμη μου στο πρώτο ματς αυτό που δεν πήγε καλά ήταν η έλλειψη πίεσης. Ήμασταν πολύ κατώτεροι και αυτό πρέπει να διορθωθεί αυτό αύριο. Δεν είχαμε καλή δομή. Να έχουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Δεν πιέσαμε και παίξαμε πολύ χαμηλά», σημείωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το σχέδιό για τον επαναληπτικό.

Σε ερώτηση για το εάν το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι η Μακάμπι ή ο κακός εαυτός του, ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε: «Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά και αυτό οφείλεται εν μέρει στην απόδοση του αντιπάλου και τις συνθήκες που βρήκαμε εκεί με την υγρασία. Φτάσαμε αργά στο γήπεδο και η προθέρμανση δεν έγινε σωστά και παίκτες όπως ο Ζίνκερναγκελ είχαν προβλήματα. 

Ήταν το πρώτο ματς παιχνίδι. Όσο περνάει ο καιρός προετοιμαζόμαστε πιο καλά. Αύριο παίζουμε στην έδρα μας και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Οι παίκτες θα είναι σε πολύ πιο καλή κατάσταση. Να διορθώσουμε τα λάθη μας.  Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και με πίεση πιο ψηλά».

«Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Όλοι προπονούνται κανονικά εκτός των Κούτρη, Γκάρι Ροντρίγκες και Χασάν. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι όλοι διαθέσιμοι», απάντησε σε ερώτηση για ενδεχόμενες αλλαγές στον επαναληπτικό σε σύγκριση με τον αγώνα του Ισραήλ.

Ο Μαρτίνς απέφυγε να σχολιάσει τα σενάρια τον Λάιτνερ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή