Σεμπαστιάν Αλέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις

Σεμπαστιάν Αλέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μερικούς μήνες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σεμπαστιάν Αλέ χειρουργήθηκε προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος που εντοπίστηκε στους όρχεις του. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από την Ντόρτμουντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. 

Ο Ιβοριανός επιθετικός της Ντόρτμουντ αισθάνθηκε αδιαθεσία την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε όγκο.

Ο Αλέ χειρουργήθηκε και όπως είπε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, η αποθεραπεία του θα διαρκέσει κάποιους μήνες.  «Ευτυχώς, σήμερα μπορώ να πω ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο», ανέφερε ο Σεμπάστιαν Κελ.

«Ο Σεμπαστιάν θα μείνει εκτός για μερικούς μήνες, αλλά, μόλις είμαστε πιο ακριβείς γι’ αυτό, θα ενημερώσουμε», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών. 

Ο Αλέ υπέγραψε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Άγιαξ και η γερμανική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια για να τον κάνει δικό της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή