ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σεμπαστιάν Αλέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μερικούς μήνες

Σεμπαστιάν Αλέ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις

Ο Σεμπαστιάν Αλέ χειρουργήθηκε προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος που εντοπίστηκε στους όρχεις του. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από την Ντόρτμουντ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. 

Ο Ιβοριανός επιθετικός της Ντόρτμουντ αισθάνθηκε αδιαθεσία την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε όγκο.

Ο Αλέ χειρουργήθηκε και όπως είπε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, η αποθεραπεία του θα διαρκέσει κάποιους μήνες.  «Ευτυχώς, σήμερα μπορώ να πω ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο», ανέφερε ο Σεμπάστιαν Κελ.

«Ο Σεμπαστιάν θα μείνει εκτός για μερικούς μήνες, αλλά, μόλις είμαστε πιο ακριβείς γι’ αυτό, θα ενημερώσουμε», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών. 

Ο Αλέ υπέγραψε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Άγιαξ και η γερμανική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια για να τον κάνει δικό της.