Σπόραρ, ο εκλεκτός για τον Παναθηναϊκό

Σπόραρ, ο εκλεκτός για τον Παναθηναϊκό

Την πιο ακριβή μεταγραφή από τα χρόνια της πολυμετοχικότητας έχει στα σκαριά ο Παναθηναϊκός, με τον Αντράζ Σπόραρ να είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του σέντερ φορ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πιο ακριβή μεταγραφή από τα χρόνια της πολυμετοχικότητας έχει στα σκαριά ο Παναθηναϊκός, με τον Αντράζ Σπόραρ να είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του σέντερ φορ. Ο 28χρονος Σλοβένος διεθνής (39 συμμετοχές – 5 γκολ) αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να εισπράττει 3,5 εκατ. ευρώ και τον ίδιο από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Σπόραρ είχε κάνει δύο εξαιρετικές χρονιές με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας (95 συμμετοχές – 45 γκολ) και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (53 συμμετοχές – 44 γκολ), η οποία τον παραχώρησε το 2019 στη Σπόρτινγκ έναντι 6 εκατ. ευρώ, χωρίς να στεριώσει στη Λισσαβώνα. Την πρώτη του χρονιά εκεί πέτυχε 9 γκολ σε 29 αγώνες, την επόμενη δόθηκε δανεικός στην Μπράγκα (16 συμμετοχές – 3 γκολ) και πέρυσι στη Μίντλεσμπρο (35 συμμετοχές – 8 γκολ στην Τσάμπιονσιπ). Οι επιδόσεις του τις δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν ανάλογες με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πρόκειται για έναν έμπειρο, αθλητικό, υψηλόσωμο (1.86 μ.) σέντερ φορ, με καλό χαρακτήρα, γι’ αυτό «κέρδισε» τον Γιοβάνοβιτς. Δεν έχει κάνει προετοιμασία και παρότι θα δηλωθεί στη λίστα με τη Σλάβια, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να παίξει στην Πράγα.

• Οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ προσβλήθηκαν από ίωση, δεν θα παίξουν στο αποψινό (20.30) φιλικό με τη Φόλενταμ στη Λεωφόρο και υπάρχει ανησυχία ενόψει του αγώνα με τη Σλάβια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή