Conference League: Στο ρελαντί η δεύτερη επικράτηση για τον Άρη

Conference League: Στο ρελαντί η δεύτερη επικράτηση για τον Άρη

Τα δύο γκολ του Γκρέι στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων τού χάρισαν τελικά τη νίκη με 2-1

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο το μπόνους της νίκης και όχι την πρόκριση διακινδύνευσαν η χαλάρωση και η επιπολαιότητα που έδειξε ο Αρης στο β΄ ημίχρονο της ρεβάνς με την (τυπικά γηπεδούχο) Γκόμελ, στο άδειο από φιλάθλους «Κλ. Βικελίδης».

Τα δύο γκολ του Γκρέι στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων (45΄+1΄ και 90΄+3΄) του χάρισαν τελικά τη νίκη με 2-1 και τη βαθμολογική πριμοδότηση για τον ίδιο και την Ελλάδα στο ranking της UEFA, αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε πρώτα να παίξει με τη φωτιά στο τελευταίο 20λεπτο.

Αφού η κυπελλούχος Λευκορωσίας γλίτωσε άλλα 3-4 γκολ από τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες των «κιτρινόμαυρων» μέχρι το 70΄, με πιο ηχηρή το δοκάρι του Μαντσίνι στο 62΄, βγήκε μπροστά και πέρα από το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στο 82΄ με (ανύπαρκτο) πέναλτι του Γκογκολασβίλι, είχε δοκάρι με τον Σέντκο στο 75΄ και 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη.

Η Γκόμελ κυνηγούσε την ανατροπή μόνο για την τιμή των όπλων, καθώς το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε αμφιβολίες για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον 3ο προκριματικό του Conference League.

ΓΚΟΜΕΛ: Kαβαλιόφ, Κουτσίνσκι, Σόκολ, Άφι, Πάντια, Μπάγκα, Κοστρόβ (87΄ Σοβπέλ), Σέντκο (88΄ Γερμακόβιτς), Αντεόλα (80΄ Ποταπένκο), Ανιουφρίεφ (68΄ Καζλούσκι), Μάκας (80΄ Γκογκολασβίλι).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Eμπακατά (46΄ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (46΄ Πέερσμαν), Μαντσίνι, Καμάτσο (83΄ Ιτούρμπε), Ντιόπ (23΄ Νταμπό), Ντουκουρέ, Πάλμα (83΄ Χατζηιωάννου), Γκρέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή