Τζέιμς Χάρντεν: Συνεχίζει στους Σίξερς

Τζέιμς Χάρντεν: Συνεχίζει στους Σίξερς

Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φανέλα των Σίξερς θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο 32χρονος γκαρντ δέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση της ομάδας της Φιλαδέλφεια και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. 

Ο Χάρντεν παρέμεινε στην ομάδα έναντι 68.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Στις δηλώσεις του, μάλιστα, επεσήμανε ότι οι Σίξερς θα είναι τη νέα σεζόν διεκδικητές του τίτλου.

«Εδώ θέλω να είμαι. Εδώ θέλω να κερδίσω και νομίζω ότι έχουμε τα κομμάτια για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Από την πρώτη μου μέρα με τον οργανισμό των 76ers, η ομάδα και οι οπαδοί με βοήθησαν να νιώσω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλαδέλφεια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα χτίσω από την περασμένη σεζόν και ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο με τα παιδιά και να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χάρντεν ξεκίνησε την περσινή σεζον ως μέλος των Μπρούκλιν Νετς. Τον Φεβρουάριο του 2022 μετακινήθηκε στους Σίξερς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή