Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ

Μόλις τρεις μήνες πριν, ο ΠΑΟΚ, σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες της ιστορίας του, αποκλειόταν στα προημιτελικά του Conference League από τη Μαρσέιγ και αποχαιρετούσε τιμητικά τη διοργάνωση. Το φετινό «αντίο» ήταν πρώιμο και απρόσμενο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις τρεις μήνες πριν, ο ΠΑΟΚ, σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες της ιστορίας του, αποκλειόταν στα προημιτελικά του Conference League από τη Μαρσέιγ και αποχαιρετούσε τιμητικά τη διοργάνωση. Το φετινό «αντίο» ήταν πρώιμο και απρόσμενο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπόρεσε να ανατρέψει την ήττα με 2-0 του πρώτου αγώνα, έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τη Λέφσκι Σόφιας και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου στο πρώτο ημίχρονο είχαν την απόλυτη κατοχή, χωρίς ωστόσο τις προϋποθέσεις για γκολ. Ενα γκολ που πέτυχαν οι Βούλγαροι στο 27΄, με το οποίο ουσιαστικά σφράγισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Ο Λύρατζης έκανε κακό γύρισμα στον Κοτάρσκι, ο Ρονάλντο μπήκε σφήνα, απέφυγε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και πλάσαρε εύστοχα. Οι αλλαγές των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ καθώς και οι εσωτερικές κινήσεις έδωσαν πνοή στον ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο, η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα με τον Ντάντας (56΄), όμως ο ΠΑΟΚ φάνηκε να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα, πόσο μάλλον όταν αρχικά στο 72΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αουγκούστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και εν συνεχεία (80΄) με εννέα λόγω αποβολής του Βιεϊρίνια με δύο κίτρινες, αμφότερες για διαμαρτυρία.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66΄ Κούτσιας), Ινγκασον, Κάργας (72΄ Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46΄ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα (46΄ Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ.

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ: Μιχάιλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ, Κράστεφ, Βαν ντερ Κάαπ, Μιλάνοβ (86΄ Πετκόφ), Ρονάλντο (83΄ Κράεφ), Μπάρι (90΄+2 Μίτκοφ), Γουέλτον (90΄+2 Τσουνάμι), Φελίπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή