Λαπόρτα: «Θέλουμε ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Θέλουμε ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε από την ισπανική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζοάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να κλείσει ο Μέσι την καριέρα του στην ισπανική ομάδα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τους μπλαουγκράνα μετά από 21 χρόνια παρουσίας στη Βαρκελώνη.

Ο Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, Ο Αργεντινός έφυγε από την ισπανική ομάδα ως ελεύθερος αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα να ανανεωθεί το συμβόλαιό του εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο.

«Η καριέρα του Μέσι στην Μπαρτσελόνα προφανώς ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο που δεν ήθελε κανείς μας. Δεν ήταν απόφαση του συλλόγου, έφυγε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων και έτσι νιώθω ότι ακόμα έχουμε ένα ηθικό χρέος προς το πρόσωπό του. Θέλουμε να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα μας, να χειροκροτηθεί από τους οπαδούς μας και όλους όσους βρίσκονται κοντά στο club. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου, το θεωρώ προσωπικό μου στόχο και πραγματικά θα ήθελα πολύ να συμβεί», σημείωσε ο Καταλανός παράγοντας κατά τη διάρκειας εκδήλωσης χορηγών στη Νέα Υόρκη.

Ο Μέσι εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2000 προερχόμενος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Με την πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα κατέκτησε μεταξύ άλλων τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ και δέκα πρωταθλήματα Ισπανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή