Μεταγραφική αντεπίθεση

Μετά τον Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός έφερε στην Αθήνα και τον Βέρμπιτς

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σπασμένα τα φρένα ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε δεύτερο μεταγραφικό κτύπημα μέσα σε δύο 24ωρα από την αγορά της Σλοβενίας, από πολύ ψηλό ράφι κι αυτό, όπως το πρώτο! Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έφτασε χθες το μεσημέρι (μέσω Βελιγραδίου) στην Αθήνα, σχεδόν ταυτόχρονα με τον συμπαίκτη του στην εθνική Σλοβενίας Αντράζ Σπόραρ, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως τις πληροφορίες ότι δεν ακολούθησε την αποστολή της Ντιναμό Κιέβου κατά την επιστροφή της στην Ουκρανία από την Πόλη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «πράσινους».

Ο ίδιος είχε ενημερώσει εγκαίρως την ουκρανική ομάδα ότι θα κάνει χρήση της δυνατότητας που του δίνει η FIFA να πάρει μεταγραφή λόγω του πολέμου, αλλά είχε δεσμευθεί ότι θα τη βοηθήσει να περάσει πρώτα τη Φενερμπαχτσέ στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θα φύγει.

Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι για τριετές συμβόλαιο, έναντι 2,6 εκατ. ευρώ συνολικά. Είναι εξτρέμ με μεγάλη έφεση στο γκολ και όχι μόνο στη δημιουργία, όπως δείχνουν τα πλούσια στατιστικά του σε γκολ και ασίστ. Με τους Παλάσιος, Αϊτόρ αλλά και τον Βαγιαννίδη, ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας στον ρόλο του δεξιού ακραίου επιθετικού, θα συνθέσουν μια εξαιρετική τετράδα εξτρέμ, αρκεί να συνεργαστούν καλά ως δίδυμα.

Ο πρώην άσος της Ντιναμό Κιέβου θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στη φάση των ομίλων του Conference League, εάν φθάσουν έως εκεί οι «πράσινοι».

Ο Βέρμπιτς θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στη φάση των ομίλων του Conference League, εάν φθάσει έως εκεί ο Παναθηναϊκός, διότι είχε δηλωθεί στα προκριματικά στη λίστα της Ντιναμό Κιέβου.

«Είμαι έτοιμος»

Αντίθετα, ο Σπόραρ θα δηλωθεί κανονικά και θα προσπαθήσει να πάρει χρόνο συμμετοχής, παρότι δεν έχει ρυθμό και φιλικά παιχνίδια στα πόδια του. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Eχει μείνει καιρό μακριά από το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του», τόνισε ο 28χρονος άσος και συνέχισε: «Είμαι έτοιμος, έχω παίξει δύο φορές κόντρα στη Σλάβια και έχω βάλει δύο γκολ εναντίον της», ενώ για το ότι θα έχει συμπαίκτες τους συμπατριώτες του Τσέριν και Βέρμπιτς είπε: «Ο καθένας θα φέρει κάτι από την πλευρά του και θα προσφέρει ό,τι έχει. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή