Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενοχλημένος ο Τεν Χαγκ με τους παίκτες που έφυγαν πριν το τέλος του φιλικού με τη Ράγιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενοχλημένος ο Τεν Χαγκ με τους παίκτες που έφυγαν πριν το τέλος του φιλικού με τη Ράγιο

Ανάμεσά τους ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποχώρησαν πριν τη λήξη του φιλικού με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού απουσίασε από την περιοδεία της ομάδας στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία. Ο 37χρονος παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο. 

Στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Ρονάλντο και αποχωρεί από το γήπεδο πριν το τέλος του φιλικού (1-1) με την ισπανική ομάδα. Σύμφωνα με το BBC υπήρξαν κι άλλοι παίκτες που έπραξαν το ίδιο.

«Είμαστε μια ομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα μένετε μέχρι το τέλος», είπε ο Τεν Χαγκ σε μέσο της Ολλανδίας. «Αυτό είναι απαράδεκτο για όλους τους εμπλεκόμενους», σημείωσε ο Ολλανδός προπονητής φανερά εκνευρισμένος. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί στο Europa League τη φετινή σεζόν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν την Μπράιτον στην πρεμιέρα της Premier League. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή