Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Ισοπαλία στο ντεμπούτο Κορμπεράν

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Ισοπαλία στο ντεμπούτο Κορμπεράν

Η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ελ Αραμπί στο 86’ ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Ήταν ο πρώτος αγώνας του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο των Πειραιωτών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Γκριν στο 63ο λεπτό. Ο επαναληπτικός θα γίνει σε μία εβδομάδα στην Μπρατισλάβα.

Οι Πειραιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο 7ο λεπτό. Ο Τικίνιο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κεφαλιά του Μασούρα, έστρωσε την μπάλα στον Έλληνα διεθνή αλλά ο τελευταίος αστόχησε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος βρέθηκε και πάλι μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Γκριν σούταρε, ο Βατσλίκ νόμιζε ότι η μπάλα θα βγει άουτ και στην ίδια φάση ο Ζμραλ βρέθηκε στην πορεία της και την έστειλε στο δοκάρι. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Ολυμπιακός έχασε νέα ευκαιρία με τον Τικίνιο μετά από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ.

Στο 23ο λεπτό ο Βατσλίκ έκανε σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ του Μπαρσεγιάν. Ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να βρει κενούς χώρους και να απειλήσει και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς πολύ μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Στο 53’ ο Μασούρας έπιασε το σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα ενώ ο Ολυμπιακός έχασε κι άλλη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα. Στο 63’ η Σλόβαν άνοιξε το σκορ με τον Γκριν.

Ο ποδοσφαιριστής των Σλοβάκων εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και πλάσαρε ιδανικά τον Βατσλίκ. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βρει το γκολ.

Στο 78’ ο Γκάρι Ροντρίγκεζ που μόλις είχε μπει στον αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά μετά από προσπάθεια του Τσακβετάντζε.

Στο 86’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Ελ Αραμπί. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαροκινός πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες έχασαν νέα ευκαιρία με τον Παπασταθόπουλο. Ο Ραμίρεζ αστόχησε από ευνοϊκή θέση λίγο αργότερα ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Τσακβετάντζε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Χόβαν μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Ολυμπιακός (Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (69’ Βαλμπουενά), Κουντέ, Ζικερνάγκελ (55’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (79’ Ροντρίγκες), Τικίνιο (69’ Ελ Αραμπί)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Μπαρσεγκιάν (82’ Ραμίρες), Τσακβετάντζε, Ζμρχαλ (85’ Μεντβέντεφ), Γκριν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή